Over ons
Wij zijn JQB Meubels, hierbij willen we u kennis laten maken met ons bedrijf, onze werking en wat u bij ons kan verwachten.

JQB Meubels is opgericht in 2013, na jarenlang een winkel te hebben gehad hebben we ervoor gekozen om verder te gaan in een grote loods. Omdat we het winkelgevoel willen behouden is de loods ingericht als een showroom zodat alle producten goed en duidelijk te bekijken zijn. Doordat wij afgestapt zijn van het winkelconcept hebben we meer tijd om nieuwe handel op te halen waardoor ons assortiment regelmatig veranderd.

Voornamelijk kopen wij partijen in waardoor de prijzen erg scherp zijn, in deze partijen komen wij van alles tegen en dit hebben wij verdeeld in de volgende 4 categorie├źn : LET OP! Wij vermelden bij al onze meubelen op de website in welke categorie het meubel geplaatst is.

A-KEUS, meubelen zitten nieuw in de doos. Vanwege onze scherpe prijzen kunnen wij geen producten op aanvraag bij bestellen hier is dus de regel op=op.

SHOWROOM, meubelen komen bij ons uit de showroom. De meubelen worden rechtstreeks verkocht vanuit onze showroom, vaak hebben wij hier maar 1 meubel van op voorraad dus ben er snel bij!

B-KEUS, meubelen waar bij het transport of de productie iets mis is gegaan. De schade kan enorm verschillen van een klein krasje tot een gebroken poot. Wij proberen het meubel zo goed mogelijk te herstellen om ervoor te zorgen het meubel zo mee kan in uw interieur.

TWEEDEHANDS, meubelen die wij krijgen aangeboden door middel van inruiling. Deze meubelen zijn allemaal gecontroleerd en weer klaar voor een tweede leven.

Wij zijn altijd zo specifiek mogelijk over de eventuele schade en in welke categorie het meubel zicht bevindt. Dit voorkomt teleurstellingen en zo hopen wij op een fijne samenwerking. Wat kan u van ons verwachten? Omdat wij geen winkel zijn met vaste openingstijden werken wij met afspraken, heeft u interesse in een product of wilt u gewoon eens langskomen om een indruk te krijgen maak dan een afspraak met ons. Komt u een meubel ophalen helpen wij natuurlijk met inladen.

Voor verdere vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 06-19420295 of klik rechts onderin op Facebook Messenger. Wij hopen u graag te zien in onze showroom!

Heeft u vragen of interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op of klik rechts onderin op Whatsapp.

Gegevens

Industrieweg 5A

5324 JX Ammerzoden

Tel: 0619420295

E-mail: jqbmeubels@gmail.com

Kvk: 59071354